DSC06977.JPG
 

Drømmer du også om, at gøre dine elever mere modige på at skabe forandring og tage ansvar
i forhold til klima- og miljøkrisen?

DSC06949.JPG
Hjemmeside grafik-4.png

Vi tager jeres elever med på Skraldejagt, og styrker igennem leg, historiefortælling og fællesskab deres engagement og evne til at handle i forhold til klima og miljø. 

Dette opnås ved to hoveddele:  

 

1) Under første del, tager eleverne på skraldejagt og konkurrerer eleverne imod hinanden i små hold i en række skralde-discipliner (alt fra missioner om at finde hemmelige skraldeskatte til skraldebingo og -skulpturer). Denne del er designet til at give eleverne et konkret eksempel på en simpel og let tilgængelig, men sjov handling (at samle skrald op i lokalområde) som kan gøre en reel forskel.  

 

Første del afsluttes med en dialog med eleverne om hvilket skrald de har fundet og hvilke historier, der mon ligger bag disse - det her er skraldeærkæologi? Dette ender ofte i en virkeligt spændende diskussion, uafhængigt af klassetrin, om hvad vi som skralde-arkæologer kan forstå og fortælle om vores lokalområde og de klima-/miljøudfordringer vi står overfor.  

 

2) I anden del af workshoppen går vi i dialog med eleverne om deres oplevelser med at bruge deres ‘handlekraft’, og hvad det egentligt er, der stopper dem fra at ‘gøre noget’. I denne forbindelse vil aktivist og medstifter af Skraldejagt, Rasmus Holm, dele hans personlige rejse som ung aktivist, og hvorfor det er så sindssygt afgørende, at man som ung tør stikke ud, være sårbare, lave fejl og gå forrest i den proces. Begge elementer er bundet sammen med et væld af sjove, interaktive lege og øvelser, der er sammensat til at gøre hele dagen til en oplevelse, som eleverne kan tage med sig langt ud i fremtiden.    

Men... Hvad siger lærere egentligt om vores tilbud efter de selv har prøvet det? 

2.png
4.png
5.png
3.png
11.png

Maks.
30 elever

men...

Vi er altid klar til at finde en løsning, hvis I er flere!

Pris:
3.995 kr.

men...

prisen afhænger selvfølgelig af hvilken type og størrelse af workshop I ønsker. Vi er desuden altid klar på at give en god intropris.

En workshop tager 3-5 timer
men...

Vi er fleksible efter jeres behov – og står altid klar til at udvikle et tilbud, der er skræddersyet jeres behov.

12.png
70452301_10218128789361498_4783041572721

Vores hovedunderviser er Rasmus.

Rasmus har fra en tidlig alder været besat af spørgsmål om, hvordan vi løser de helt store samfundsproblemer. Men hvor starter man egentligt som politik-interesseret teenager? Hvordan kan ‘lille-jeg’ gøre en reel forskel? 

 

Svaret fandt han hos de lærere, som ikke var bange for hoppe op på bordet og skille sig ud. Deres mod til at gå forrest efterlod et indtryk, og deres passion fik alle i rummet til at mærke, hvordan vi, og vores handlinger, var forbundet med de store, abstrakte samfundsproblemer. I kaosset formåede de også at skabe et rum, hvor der var plads til sårbarhed og fejltrin; et rum der fostrede ansvarstagen og handlekraft.  

For at komme et skridt nærmere at gøre en forskel, har Rasmus taget en bachelor i Socialvidenskab og Internationale Studier fra RUC og en kandidat i Public Management and Social Development fra CBS. Dertil har Rasmus været højskolelærer på Krogerup Højskole og Nordfyns Højskole, hvor han styrket sine pædagogiske kompetencer. Desuden har han erfaring som arrangør og underviser på en række af workshops om aktiv medborgerskab, naturligvis med en undervisningsfilosofi forankret i de inspirerende lærere fra hans unge år.

 

Rasmus har over en række år også været faglig legekammerat og assistent for rektor på Samtidens Akademi, Nadja Pass.